Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE - ARANY KRÓM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.

- kapszulás illatgép - méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz) - elemekre, USB töltés - biztonságos - 2 éves garancia - 30-40m-es teret illatosít2 - 2 program (ekonomikus, intenzív)

-egy kapszula ingyen (vůně Fekete tea)

Termék jellemzése

Kód JGEORGE003
Termékcsalád Illatosító készülék
Típus aroma készülék akkumulátora
Effektus Illatosítás
Használat Nappali (40 m-ig 2 )
Szín arany
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE - ARANY KRÓM

GEORGE egy teljesen új aroma készülék otthoni használatra vagy irodába. És miben különbözik a többitől? Különösen egyedi innovatív dizájnal, merész színekkel és eredeti formával! 

Olyan speciális illatos kapszulát használ, amelyek tiszta illóolajokból készültek és lehet őket tetszás szerint kombinálni, a módosított és újra felhasználhatók! Felejtse el az unalmas és nem feltűnő diffúzorokat és légfrissítőket. Szüksége van újjáéleszteni a beltért, nem csak a színekkel, formákkal, hanem egy csodálatos illattal is? Aztán George a legjobb barátja lesz. Hogyan GEORGE működik? "Aroma készülék" alatt sokan egy összetett eszközre gondolnak és hogy meg kell tanulni dolgozni vezérlés más típusával. Ez nem érvényes George-ra. Minden, ami a működéséhez szükséges tennie, hogy válasszon ki egy illatot,betenni a kapszulát illattal báb belsejébe és megnyomja az ON gombot. Továbbá lehet választani két alapvető funkcionális módból és beállítaniaz illatosítás idejét,teht az időt, amikor a báb működni fog és terjeszti illatot és mikor lesz kikapcsolva. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásban, házban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltanak illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik Őket.. Mindezt GEORGE lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.