Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - PIROS

30 570,00 Ft
elfogyott

- kapszulás illatgép- méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz)- elemekkel, USB vagy 220 V töltés- 2 éves garancia- 30-40 m teret illatosít 2 - 2 program (gazdaságos, intenzív)- a csomagolásban 1 ingyenes kapszula (Fekete tea)

Termék jellemzése

Kód JGEOSPK010
Termékcsalád Illatosító készülék
Típus Aroma készülékek
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Fedettség 30 - 50 m²
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín piros

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - PIROS

GEORGE SOFT TOUCH dizájn aroma készülék otthoni vagy irodai használatra. Más aroma készülékektől sportos elegáns megjelenésével különbözik, amit csiszolt acél elemek támogatnak és teljesen új színek különböztetnek meg. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem fog tudni ellenállni… 

Abszolút újdonság a beépített hangszóróval ellátott változat, amely a smell & amp; sound technológiát használja. Bluetooth segítségével csatlakoztathatja bármely eszközről. Az otthont vagy az irodahelyiséget nem csak kellemes illattal, de most már zenével is eltölti. Elég csak csatlakoztatni a tablethez, telefonhoz, vagy más elektronikus eszközhoz, amely el van látva Bluetooth technológiával és benyomni az ON gombot.

Az első generációs aroma készülékek tiszta illóolajokból készült illatkapszulák alapján működnek, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni! És hogyan működik GEORGE? Ez nagyon is könnyű. Minden, amit a működéséhez szükséges tennie, csak az, hogy válasszon ki egy illatot, tegye be az illatkapszulát a figura belsejébe és nyomja meg az ON gombot. Az illat intenzitását Ön szabályozhatja. George így különösen alkalmas azok számára, akik saját lakásukban, házukban vagy munkahelyi környezetben szeretnék élvezni az illatot. Szeretnek kísérletezni, váltogatják az illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek a legjobban jellemzik Őket. GEORGE most mindezt lehetővé teszi, mégpedig gyorsan és egyszerűen.