DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - Arany-rózsaszín

33 980 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

- kapszulás illatgép- méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz)- elemekre, USB töltés- 2 éves garancia- 30-40 m teret illatosít 2 - 2 program (ekonomikus, intenzív)- a csomagolásban 1 ingyenes kapszula (Maldevian Breeze)

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - Arany-rózsaszín

GEORGE dizájn aroma készülék otthoni agy irodai használatra. Egyéb aroma berendezéstól eltér sportos elegáns megjelenéssel, amelyt támogatják elemek csiszolt acélból és megkülönböztetik teljesen új színek. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem tud ellenállni… 

Abszolút újdonság változat beépített hangszóróval, amely használ technológiát smell & amp; sound. Bluetooth segítségével csatlakoztatja bármely eszközről. O tthon vagy iroda heliséget kitölti nemcsak kellemes illattal, de most már zenével is. Elég csak csatlakozni tablethez, telefonhoz, vagy más elektronikus eszközhoz, amleynek van Bluetooth technológia és benyomni az ON gombot.

Mint az első generációsaroma készülékek működnek illatos kapszula alapon készülékek , amelyek készültek tiszta illóolajakból, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni! És hogyan GEORGE működik? Ez nagyon könnyű. Minden, ami a működéséhez szükséges tennie, hogy válasszon ki egy illatot,betenni a kapszulát illattal báb belsejébe és megnyomja az ON gombot. Az illat intenzitást Ön szabályozhatja. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásban, házban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltanak illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik Őket.. Most mindezt GEORGE lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.

Termék jellemzése

Kód JGEOSP11SA
Típus Aroma készülékek
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Származási ország Olaszország
Szín růžovo-zlatá
Kollekció Aroma készülékek
Fedettség 30 - 50 m²