Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - SZÜRKE

34 970,00 Ft
raktáron

- kapszulás illatgép- méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz)- elemekre, USB töltés- 2 éves garancia- 30-40 m teret illatosít 2 - 2 program (ekonomikus, intenzív)- a csomagolásban 1 ingyenes kapszula (Maldevian Breeze)

Termék jellemzése

Kód JGEOSP08SA
Terméktípus KAPSZULÁS DIFFÚZOR 
Típus Aroma készülékek
Illat/Termék megnevezése GEORGE
Fedettség (m²) 30 - 50 m²
Szín SZÜRKE
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Termékcsalád George
Származási ország Olaszország

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE BLUETOOTH - SZÜRKE

GEORGE SOFT TOUCH dizájn aroma készülék otthoni agy irodai használatra. Egyéb aroma berendezéstól eltér sportos elegáns megjelenéssel, amelyt támogatják elemek csiszolt acélból és megkülönböztetik teljesen új színek. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem tud ellenállni… 

Abszolút újdonság változat beépített hangszóróval, amely használ technológiát smell & amp; sound. Bluetooth segítségével csatlakoztatja bármely eszközről. O tthon vagy iroda heliséget kitölti nemcsak kellemes illattal, de most már zenével is. Elég csak csatlakozni tablethez, telefonhoz, vagy más elektronikus eszközhoz, amleynek van Bluetooth technológia és benyomni az ON gombot.

Mint az első generációsaroma készülékek működnek illatos kapszula alapon készülékek , amelyek készültek tiszta illóolajakból, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni! És hogyan GEORGE működik? Ez nagyon könnyű. Minden, ami a működéséhez szükséges tennie, hogy válasszon ki egy illatot,betenni a kapszulát illattal báb belsejébe és megnyomja az ON gombot. Az illat intenzitást Ön szabályozhatja. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásban, házban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltanak illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik Őket.. Most mindezt GEORGE lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.