DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Utolsó darabok Virág

AROMA DIFFÚZOR CULTI STILE - 1000 ML - THÉ VIOLA

29 070 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 2900 hűség pontokat.

Aroma diffúzor Viola illattal a tipikus női parfüm tele energiával és erővel. Aromatikus illat, amely főleg a nappaliba vagy a fürdőszobába ajánlott. IFRA certifikáció.

Hogyan használni
AROMA DIFFÚZOR CULTI STILE - 1000 ML - THÉ VIOLA

Hatalmas illatpaletta matt üveg palackokban természetes juharfából készült kupakkal, amelyek elefántcsont színű szövet zsakard címkével vannak kiegészítve. Az egyszerű és tiszta formák minden környezetbe illeszthetőek, különösen világosabb helyiségekbe. Fényűző és egyszerű. Rattan pálcikákkal van csomagolva, amelyek képesek beillatosítani bármilyen helyiséget. Tipikus a nagyon kellemes luxus illatok kollekciója, amely a világhű parfümkészitők parfümjeit idézi. A CULTIRÓL A CULTI aroma diffúzorok luxus kollekciója 1988-ben kezdett megalakulni, amikor az illatosítás különböző módszereivel kezdtek kísérletezni. Ekkor jött a CULTI cég eredeti ötletével, amely hamar a leghatékonyabb megoldás lett a helyiségek illatosítására, legyen szó háztartásról vagy irodáról. Az olasz tervezők teljesen egyszerűen bukkantak rá az ötletre és inspirálódtak a fonott rattan kosarakban, amelyek vízben voltak áztatva, amely aztán elpárolgott és tökéletes rugalmasságot és alakíthatóságot kölcsönzött nekik. Akkor döntöttek úgy, hogy összekötik a rattan fát a jellegzetes illatokkal. Vegye le a kupakot a palackról és a diffúzor nyílásába helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán felszívják az illatot és folyamatosan fogják árasztani a térbe. Az intenzívebb hatás eléréséért a pálcikákat lehet forgatni. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy töltse fel a diffúzort friss utántöltő illattal, amikor kb. a fele az eredeti illatnak elfogy. A pálcikákat újra lehet használni vagy ki kell őket cserélni újra a használt illattól függően.

Termék jellemzése

Kód CSDTVI1000
Gyártó culti
Kollekció Stile
Tartósság 12-15 hónap
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Származási ország Olaszország
Illatok Thé Viola
Illat karakter Virág
Illat típus Női
Térfogat 1000 ml