DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti Stile Wood pálcás illatosító - THE VIOLA illat, 1000 ml

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A Viola pálcás ilatosítót kifejezetten a hölgyeknek ajánljuk, mivel egy nagyon kifinomult női ilatról van szó, amely tele van energiával. Ez az aromatikus illatkompozíció tökéletesen illik a nappaliba vagy a fürdőszobába, de az illatosító elegáns formatervezését az irodájában is megcsodálják majd.

Részletesebben a termékről
Culti Stile Wood pálcás illatosító - THE VIOLA illat, 1000 ml

Egy divatos és üde termékcsalád a neves CULTI MILANO márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A letisztult formák és az ízléses alakú üvegek a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E kiváló pálcás illatosító termékeket mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. Az illatosító elegáns formatervezését kiemeli a juharfából készült kupak és a jacquard mintás textil címke is a híres Culti márkanévvel. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes luxusillatok tartoznak, amelyek elbűvölő illatukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába.

Termék jellemzése

Kód CSDTVI1000
Gyártó culti
Kollekció Stile
Tartósság 12-15 hónap
Típus Pálcás illatosító
Származási ország Olaszország
Illatok Thé Viola
Illat karakter Virág
Illat típus Női
Térfogat 1000 ml