DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti Colours pálcás illatosító - zöld színű, TESSUTO illat, 500 ml

23 860 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Tessuto - egy illat, amely biztosan elvarázsolja Önt is, mivel olyan tiszta, mint a frissen mosott ruhanemű és könnyű mint a selyem. Egy egyedülálló pálcás lakásillatosítóról van szó, amely ékes dísztárgy lesz az Ön otthonában is.
A Colours termékcsalád a Culti márka Stile termékeinek legnépszerűbb pálcás illatosítóit mutatja be különböző színes változatokban. Bármely színt válassza is, mindegyik kiválóan illik majd otthonába vagy akár irodájába.

Részletesebben a termékről
Culti Colours pálcás illatosító - zöld színű, TESSUTO illat, 500 ml

A Colours egy vidám és egyben stílusos termékcsalád a Culti Milano márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ízléses üveg és a kecses formák a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E termékeket mindenki megcsodálja, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes illatok tartoznak, amelyek elbűvölő aromájukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CGDTES00
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 500 ml
Kollekció Colours
Gyártó culti
Tartósság 2-4 hónap
Illat karakter Virág
Szín zöld
Származási ország Olaszország
Illatok Tessuto
Fedettség 30 - 40 m²