DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Heti akció Fa, fűszeres

Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Oud d'Arabia (Arábiai lant)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A legnemesebb gyanták holdfénnyel elárasztott udvarban elolvasztva, ahol a szökőkutak és különböző élek virág és gyümölcsillattal egy képbe egyesülnek A tömjén és bőr földes alapot ad az esszenciának, melyet rózsa, borostyánkő és gyanta illattal dúsít - az illat így nemcsak virág jellegű, hanem enyhén fűszeres. Az illatra a málna és pelargonium hangsúlya teszi a nagyszabású pontot. Ilyen jellegű a Oud d'Arabia (Arab lant) illat.Az olasz Mr&Mrs Fragrance EASY aroma diffúzota rattan pálcikák helyett cellulóz pálcikákat tartalmaz, melyeknek köszönhetően 20 % -kal több illatot ad az átlaghoz képest. Mindazoknak, akik hosszútávú és egyszerű megoldást keresnek.

Hogyan használni
Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Oud d'Arabia (Arábiai lant)

Vegye le a kupakot diffúzor palackjáról és a nyílásba helyezze el a pálca mesterséges pálcikákat. Pálcikák napközben beszívják az illatot és kieresztik a térbe. Intenzívebb hatás eléréséert a pálcikákat lehet forgatni. Maximális hatásért,javasoljuk, hogy a diffúzort utántölse új töltelékkel, amikor már kb. a fele az eredeti tölteléknek elfogy. A pálcikákat lehet használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JMDE025NEW
Kollekció Easy
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Illatok Oud d'Arabia
Időszak Semleges
Térfogat 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Illat karakter Fa, fűszeres
Szín elefántcsont
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance