DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, FAHÉJAS ALMA

3 400 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Fűszeres és csípősebb illat az Alma fahéjjal (Mela e Cannella), mely a Karácsony szimbóluma. Alma és fahéj kombinációja aromaolajban tökéletesen kirajzolja a karácsonyi hangulatot.

Hogyan használni
Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, FAHÉJAS ALMA

A vízben oldódó illat használható ultrahangos légfrissítőkben, párásító eszközben vagy olaj aromalámpákba.. A különleges összetételű oldat kompatibilissé teszi bármilyen típusú ultrahangos légfrissítővel vagy párásítő eszközzel. Kényelmes és elegáns adagoló lehetővé teszi a pontos adagolást az Ön igényei és szokásai szerint. Néhány csepp elég finom és könnyű illatra, 10-15 csepp intenzívebb hatásra.Olaj 15 ml térfogattal cseppentővel.Kapcsolatja össze az illatot hatékony technikával formájában ultrahangos diffúzor Millefiori Milano formájában. Rendelkezik csendességgel, modern és funkcionális kialakítással, köszönhetően ultrahang technológiának biztosít csendes, de állandó illatosítást. Kromatikus változás hozzájárul azonnal kellemes és finom hangulat teremtézéséhez. Továbbá nem sugároz ki meleget.

Termék jellemzése

Kód 7FIMC
Kollekció Ultrahangos diffúzor + aroma olajak
Termék típus illóolajok
Illatok Alma fahéjjal
Időszak Ősz-Téli
Effektus Illatosítás
Használat Konyha, dolgozószoba, folyosó, hálószoba (10 -20 m 2 ) , Nappali (20-30 m 2 )
Típus aroma lámpa és illóolajjal, illatos viasz
Illat karakter Fa, fűszeres
Illat típus Férfi
Gyártó Millefiori Milano