Galeo

GALEO BIO ILLÓOLAJ SZETT - TÉLI

8 970,00 Ft
raktáron
100% esszenciális BIO olajok
Ravinstsara – immunitás erősítése, vírusos megbetegedések megelőzése, megfázás tüneteinek enyhítése.
Eukaliptusz radiata - fertőzés elleni hatás, jótékony hatással van a felső légutakra és a húgyutakra.
Ciprus - nyugtatószer, nyugtatja a testet, jótékony hatással van a központi idegrendszerre, rovarataszító hatás.

Termék jellemzése

Kód CBIO206106G
Terméktípus ESSZENCIÁLIS OLAJ
Típus Esszenciális olajok
Illat/Termék megnevezése FAHÉJ, EUKALIPTUSZ, CIPRUS
Gyártó GALEO
Származási ország Franciaország

Részletesebben a termékről
GALEO BIO ILLÓOLAJ SZETT - TÉLI

Ravinstsara - kiválóan támogatja az immunrendszer helyes működésének megőrzését, hozzájárul a légzőszervi megbetegedések megelőzéséhez, valamint fokozottan antibakteriális hatású. Javítja a hangulatot, optimizmust és magabiztosságot ad. Kedvező hatással van a koncentráció növelésére, valamint a motiváció megerősítésére. Ez a barátságos és fűszeres illatú esszenciális olaj az egészségügyben is rendkívül megbecsült örökzöld kámforfából kerül kinyerésre. Használata: Az esszenciális olaj inhalációra történő használata aromalámpával vagy ultrahangos diffúzorral javasolt. Adagoljon 3-8 cseppet ebből az esszenciális olajból a vízbe, melynek illata betölti majd a helyiséget. A cseppek mennyisége a helyiség méretétől függ. A Ravinstsara esszenciális olajmasszírozásra is használható. Ebben az esetben csak fel kell oldania növényi olajban pár csepp esszenciális olajat. FIGYELEM: Arcra és nyakra ne használjon tiszta esszenciális olajat. 10 év alatti gyermekektől elzárva tartandó.

Eukaliptusz radiata - a globulus fajtához képest enyhébb és kevésbé intenzív, ezért alkalmasabb a terhesség időszakában és a 9. hétnél idősebb kisbabák számára. Kitűnő fertőzés elleni hatása van, különösen a felső légutaknál és a húgyutaknál. Enyhíti a hörghurut tüneteit, segíti a felköhögést, segít az orrmelléküreggyulladás esetén és a torokfájásnál. Megbetegedésnél csökkenti a lázat, enyhíti a fejfájást, fertőzésgátló, vírusellenes és staphylococcus elleni hatásokkal rendelkezik, megemlítésre méltó, hogy a 2% -os eukaliptuszolaj spray-emulzió elpusztítja a staphylococcus-ok 70% -át a levegőben. Alkalmas továbbá a bőrfertőzéseknél és a bélbetegségeknél – alkalmas hasmenésgátló és a a bélparaziták ellen. Alkalmas a vércukorszint csökkentésére és a szívműködés serkentésére is. Pozitív hatással van a lélekre – segíti az összpontosítást és a memóriát, javítja a logikus gondolkodást, enyhíti a szorongást és a pánik félelmet. Ajánlott levendula-, citrom-, citronella, méz-, fenyő-, rózsa-, rozmaring-, borsmenta- vagy teafa olajjal keverni/elegyíteni.

Felhasználás: Javasoljuk 4 csepp esszenciális olajat egy kis növényi olajban feloldva és a nyak, tarkó, torok, valamint a fül környékét naponta 3x bekenni. Nagyon hatékony a használata az influenza járványok idején, 4 csepp esszenciális olajat egy kis növényi olajban feloldani és reggelente 5-7 napon keresztül talpmasszázsra alkalmazni.

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja asztma és epilepszia betegségek esetén.

Ciprus - antibakteriális, izzadásgátló és nyugtató hatású. Fájdalomcsillapító, enyhén vízhajtó, helyileg érszűkító hatással bír, nyugtatja a testet, alkalmas bizonytalanságnál, szorongásnál, ellenségeskedésnél, depressziónál és az idegek erősítésére. Segít a klimax környéki problémáknál, befolyáolja a menstruációt és enyhíti a premenstruációs szindrómát. Alkalmas továbbá megfázásnál, influenza, köhögés, nátha és allergiás nátha esetén, illetve rovartaszító hatású.

Felhasználás: Bőrön - 4 csepp esszenciális olajat egy kis növényi olajban feloldani és naponta 3x a vádli környékét bekenni a jó vérkeringésért .

VIGYÁZAT! Ne használja a terhesség, ideje alatt, ha epilepsziás vagy ha magas vérnyomásban szenved. Ez az olaj nem alkalmas diffúzióra (párologtatásra)!

Figyelmeztetés: Az esszenciális olajok rendkívül koncentráltak (sűrítettek), ezért hígítani kell őket. A túl magas esszenciális olaj tartalom fejfájást okozhat vagy allergiás reakciót okozhat a bőrön. Ezért a masszázs előtt azt javasoljuk, hogy végezzen tolerancia vizsgálatot a bőrön, például az alkaron, ahol a bőr a legérzékenyebb. Az olajok nem oldódnak vízben, ezért kizárólag növényi olajjal vagy tejjel keverje őket. Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket! Kerülje a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést! Mindig tartsa távol a gyermekektől!