Partnerek számára

Kedves látogatók,

Nagyon örülünk, hogy érdeklődik a termékeink iránt és ezen az oldalon szeretnénk felvázolni a lehetőségeket az esetleges együttműködésre. Ha úgy érzi, hogy kedve lesz, akkor közösen vehet velünk részt az eszmélet kiterjesztesénél "egy kicsit más áruról" érdekes kozmetikai termék területéról és egyben pénzt kereshet.

Az értékesítési tárgyak termékei , amelyeknek jellemzője a magas minőség, a funkcionalitás, a tervezés és az innovatív szellem. Másik nagy előnye az egészséges ártalmatlanság. Mi vagyunk az első cég, amely kezdett tömegesen kínálni cseh fogyasztóknak lakás kozmetikumokat - aroma diffúzorok, katalitikus lámpák, illatszeres zacskók és így tovább.

Egyik legfontosabb célunk, hogy valóban kínaljunk szakmai támogató szolgáltatásokat kisipari árusításra és fokozatosan bővítjuk a választékot felkínált márkáiknak nagykereskedelmi értékesítés formájában. Erre a célra el vannak készítetve rendkívül előnyös feltételek között, amelyek lehetővé teszi az értékesítéséből a maximális profitálást

MIT KÍNALUNK A PARTNEREINKNEK

Mivel a kínált márkák, általunk kínált, gyártói jól tudják, hogy a termékeik magas színvonalúak, kidolgozták a részletes útmutatókat és utasításokat, hogyan kell a lakás kozmetikumokat kiállítani és értékesíteni. Mi biztosítjuk partnereink INGYEN:

 • tesztereket és papírkáky
 • utasításokat
 • Design papír reklám bannereket (kis és nagy formátumú)
 • Grafikus kapok és termék leírása

Része az értékesítési stratégiánknak design bútor is, állványok és dobozok formájában, amelyeket ugyanúgy kínálunk. A kezdő partnerek számára várnak kezdőcsomagok ,amelyek segítenek az unv. "ready for sale" - vagyis azonnal készen ál eladásra. Természetesen van egy aktív branding és konkrét termékek propagálása médiaban, mind nyomtatott és elektronikus formában, kommunikációs nyereményekkel. Mi a vételár?

Köszönhetően a tapasztalatnak értékesítéssel és az üzlettel megértjük, hogy gyakran csak az üzleti árrés gyakran eldönti, bővítjük-e a tartományt. Elkészült beszerzési árakat mindenképpen örömmel elküldjük Önnek az árlistával eggyütt, más anyagokkal. Másnap a regisztrálódás után felvesszük Önnel a kapcsolatot és megtudja azonnal az összes lényeges dolgot a végső döntésért.

HOGYAN VÁLHAT PARTNERNEK

Az együttműkődés elkezdéséról elégteljesíteni a következő feltételeket:

 • Regisztrálódni e-mailen keresztül -elküldjük az árlistát, szerződés vázlatát és egyébb információkat
 • • Mellékelni igazolást a törvényes vállakozásról cégnyilvántartsái(cégbírósági nyilvántartásiból, kereskedekmi bizonyítvány ...) ... elegendő elektronikus formában (scan pdf formátumban)
 • Aláírni a szerződész
 • Megrendelni az árút

Nagykereskedelem feltételei

 • Megadni a cégbírósági nyilvántartást vagy kereskedelmi engedélyt.
 • Minimális rendelési mennyiség nagykereskedelmi ára átvétele CZK 5000 Áfa nélkül.
 • Szállítási határidő: áru raktáron, akkor legfeljebb 3 munkanapon lesz szállítva (megrendelés 12:00 óráig.). Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, azonnal tájékoztatjuk a szállítás időpontról Szállítási határidő: a termék, amely raktáron van, megkapja maximálisan 3 munkanapon belül (a megrendelésnél 12:00 óráig.). Ha a megrendelt áru nincs a raktáron, azonnal tájékoztatjuk a szállítás időpontjáról.
 • Szállítás nincs beszámítva megrendelésnél több mint 5000 CZK fölött Áfa nélkül.
 • Fizetések: Az árut ki kell fizetni előre proforma számla alapján. Az árut el lehet küldeni utánvétre. Hosszú távú együttműködésnél meg lehet állapodni a számla kifizetéséról 14 napos lejárattal.
 • Árak: aktuális árlista küldünk rendszeresen vagy kérésre e-mailben.
 • Megrendelés: megrendelést elfogadunk e-mailben velkoobchod@bytove-parfemy.cz esetleg elektronikus úton a rendszerünkön által.

KIT SZERETNÉNK PARTNERNEK

Megoldásokat kínálunk különösen kiskereskedelmi láncoknak, kiskereskedelmi üzleteknek és egyéb üzleteknek. Lakás kozmetikum ideális kiegészítője az üzleteknek, amelyek szakosodnak bútorra, konyhákra, fürdőszobákra és különböző háztartási cikkekre - hanem azok számára is, akik foglalkoznak a klasszikus parfümökkel is.