DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Hogyan jöttunk létre

Az ARIA PURA beltéri illatok első Központja (lefordítva tiszta levegő olasz nyelvból) nyitotta meg kapuit 2010. júliusban Brno-ban, mint az első bolt szakosodott beltéri illatokra a Cseh Köztársaságban. Egyben üzemeltetve lett a webáruház is www.bytove-parfemy.cz mint internetes támogatása a Központ üzletének. Az internetes és az üzleti koncepciója mostanáig irányítva van lakás kozmetikai termékekre és kiegészítőkre, valamint nagyobb közterületek és kereskedelmi helyek szakmai illatosítására. A fogyasztók választhatnak 300 termék közül több világi vezető gyártótól, tesztelhetnek több mint 100 csodálatos illatot.

A leggyakoribb és legnépszerűbb termék elsősorban aroma diffúzorok és katalitikus lámpák, smelyekkel többéves tapasztalatunk van. Eladásra kiválasztjuk a legjobb és természetesen egészséges termékeket. Köszönhetően a sok éves tapasztalatnak képesek vagyunk segíteni ezek termékek kiválasztásával, illatok és illatozás technológiával. Annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink a lehető legteljesebb legyenek, továbbá a hagyományos termékek mellet is jelen vannak számos más illatos kiegészítők, függetlenül attól, akár illatos zacskókról, vagy autóillatosítóról, illatosítóról kézitáskába vagy kollekciórol ruházatra van szó.

2011 óta ugyanakkor specializálódunk helyiségek szakmai illatosítására és scentmarketing megoldásra szállodák, bankok, üzletek, irodák, kaszinók, fitness, orvosi és autóipar szomára és sok másra. Hivatalos forgalmazója lettünk az ausztrál Air Aroma márkának Cseh és Szlovák Köztársaságban, amely a világ legnagyobb gyártója a professzionális aroma eszközöknek, amely képesek hatalmas helyiségeket beillatosítani. A márka sikerét bizonyítják az ügyfelek mint Aston Martin, Benetton, Dunhill, General Motors, Hilton, Sofitel, Max Mara, Lexus, Toyota, Qantas és még sok más.

Érkezünk sok eredeti és elegáns kiegészítőkkel nem csak az otthonába. Az egész csapat készen áll teljesíteni a kívánságait, ajánlani gyönyörű és egyedi termékek és száz százalékos szolgáltatást biztosítani az Ön öröméert és elégedettségért mind fizikailag beltéri illatok Közontjában Josefská utcán Brno-ban és Vinohradská utcábann Prágában, és online webáruházban www.aromauzlet.hu.